5 Haziran 2012 Salı

Mayo/Bikini Koleksiyonları (H&M)

      Yaz mevsiminin gelmesiyle, "plaj modası seçimleri" koşuşturması da başladı. Kadınların mayo/bikini seçimlerinde trendleri yakalayan koleksiyonların yanı sıra, daha önemli faktörlerinde olduğunu düşünüyorum. Özellikle son yıllarda uzmanların uyarısıyla, güneşlenirken mayo/bikinilerin ıslak olmaması sağlık açısından oldukça önemli. Yoksa mantar gibi birçok hastalıklara yakalanmanız sözkonusu. Bununla birlikte birden fazla mayo/bikini almanız gerektiğini düşünürsek, fiyatlarının da cazip olması da önemli.  
         Hem trend hem fiyatı uygun olmasının dışında, kaliteli olması da seçim yaparken önemlidir. Kurumayan, kalitesiz kumaşlı mayo/bikiniler tahmin edemeyeceğimiz hastalıklara neden olabilir. Ya da hemen rengi solan, yırtılan, esneyen mayo/bikiniler önümüzdeki sezona çıkmayabilir. Bütün bunları göz önünde bulundurduğumuzda, mayo/bikini seçmenin aslında ne kadar zor olduğunu kolaylıkla görebilmekteyiz. Birden fazla alacağınız mayo/bikinilerin hem cazip fiyat, hem kaliteli hem de trend olan koleksiyonları elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım. H&M'de bunlardan ilki. Kalitesi ve trend konusunda, hepimizin tahmin edebileceği gibi oldukça önemli bir marka. Bizim için bir diğer önemli unsur olan fiyatlara gelince; eğer takım veya mayo alırsanız 49,95 TL'den, ya da "kardeşim ben alt üst ayrı alırım, karıştırır karıştırır giyerim." derseniz de, tek alt ve tek üstlerin fiyatları 9,95 TL'den başlamaktadır. Tatil planları yapacaklara şimdiden bol şans! 

        




       


          


                   

    


         

  

4 yorum:

  1. İyi ki retro tarzdaki bikini ve mayolar moda oldu bayılıyorum krem rengi üzerine yeşil yapraklı olana bayıldım canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En farklı model olan o gerçekten.Birçok şeyde olduğu gibi sanırım ben yine siyahtan yana kullanacağım seçimimi :)

      Sil
  2. retro olanlari, ozellikle de yuksek belli olani inanilmaz!

    ana da eklerim: http://the-lizard-queen.blogspot.com/

    YanıtlaSil